Til vår butikk i Ski søker vi

Selger

Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Da har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!

Din viktigste jobb som selger i Lefdal er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert.

Du elsker å nå målene dine – og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det.

Vil du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, er du en meget god kandidat til denne jobben.

Interesse for varene og tjenestene vi selger er en fordel, men ikke et krav: Vi har et omfattende opplæringsprogram hvor du kan få kunnskapen og kompetansen du trenger.

 

Å jobbe for Lefdal Elektromarked er artig, krevende og hektisk. Har du masse energi, er omgjengelig og er flink i jobben din, garanterer vi at du får både muligheter og utfordringer hos oss.

Lefdal-kulturen er noe vi som kler oss i rødt holder høyt og det aller meste vi gjør dreier seg om ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Klart vi skal ha det artig hver dag – det er også en del av jobben – men samtidig er ditt viktigste mål at kundene våre er hoppende glade og fornøyde med oss. Vi har drevet butikk siden 1936, så vi vet hva som skal til for å lykkes med dette. Dermed trenger ikke du nødvendigvis ha lang erfaring for å søke jobb: Hos oss kan du utdanne deg gjennom vårt eget opplæringsprogram. Vi kan også by deg på konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale, lekre personalkjøpsordninger og gode forsikringsavtaler.

Synes du dette hørtes gøy ut? Da håper vi du vil søke på jobb hos oss!


Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester når vi ansetter nye mennesker, og det er en forutsetning å besvare disse for å kunne være aktuell kandidat.


Fylke:
Akershus
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
24.07.2017
Tiltredelse:
31.07.2017
Arbeidssted:
Ski
Kontaktpersoner:
Erlend Mosesen
mob: +47 97069519
Hjemmeside:
http://www.lefdal.com