ER DU EN SELGERTYPE?

Selger telecom og data

Vi vokser og trenger flere dyktige selgere.

Vi er på jakt etter deg som er sterkt motivert, og som ønsker å gjøre karriere innen salg. Det er viktig at du har interesse, og helst erfaring fra en eller flere av våre forretningsområder. Du mål ha en sterk serviceinnstilling og forstå at kunden er alt for oss, være samarbeidsvillig og utadvent. Du stiller høye krav til deg selv, og vet at du tilhører de beste når det gjelder å selge kjente merkevarer og gir våre kunder den beste service.

Arbeidsoppgaver: - Salg - Kundebehandling/service - Butikkstandard og vareeksponering etc.

Kvalifikasjoner: - Interesse for salg og våre produkter - Ha glimt i øyet og godt humør - Tåle til dels hektiske perioder - Resultatorientert - Være kundeorientert og høflig - Like å jobbe med mennesker

Vi tilbyr: - Opplæring - Konkurransedyktige betingelser - Gode karrieremuligheter for den rette - Meget gunstig personalkjøpsordning - God bonusavtale - Og en gylden mulighet til selv å forme ditt arbeidsmiljø

NB! Vi behandler kun søknader som blir lagt inn elektronisk på www.lefdal.com, "jobb i Lefdal". Legg gjerne med bilde når du søker. Første mann til mølla gjelder.

Lefdal Sandvika er et moderne og stort varehus innen forbrukerelektronikk. Vi stiller høye krav til våre ansatte når det kommer til salgsresultater og ansvar. Butikken er kjent for et meget godt arbeidsmiljø og et sted å vise seg frem. Her er det store muligheter for å starte en karriere i nordens største elektronikk foretak. Er du student og vil ha jobb,kan dette være et perfekt sted å starte. Ønsker du en karriere innen salg, og du vil helst jobbe så mye som mulig, kan det fort åpne seg store muligheter for heltidsstilling, og større ansvar for den rette personen. Lefdal Sandvika Concept Store ser alltid etter nye talenter, innen salg og innen ledelse.

Elsker du å prate med andre mennesker, og er du sosial? Ønsker du å lykkes, og har en fremoverlent holdning er du rett person for oss!

Søk på en jobb hos Lefdal Sandvika Concept Store så kan det hende det blir du som får en mulighet til å utvikle deg innen salg og ledelse!

 

 


Fylke:
Akershus
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Dag
Helg
Kveld
Søknadsfrist:
30.08.2017
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Sandvika
Hjemmeside:
http://www.lefdal.com