Til vår butikk i Molde søker vi

Avdelingsleder HOME

Som avdelingsleder har du ansvar for salgsresultater og hvordan vi hjelper kundene våre. Du sørger for at avdelingen din er strøken, og at dere har alt som trengs i forbindelse med alle kampanjer og markedsaktiviteter. I avdelingen du leder finner kundene de varene de er på jakt etter til enhver tid, med god og hyggelig hjelp fra deg og kollegene dine.

For å lykkes som avdelingsleder, må du være en handlingens mann eller kvinne. Få ting til å skje, være ambisiøs og gi alt for at dere skal nå målene deres. Du er en god leder og kollega, og hjelper menneskene rundt deg til å utvikle seg.

Brenner du for å gjøre kundene fornøyde, er opptatt av høy kvalitet og resultater, samtidig som du evner å motivere kollegene dine mot klare mål, er dette en jobb som vil passe deg utmerket!

Vi søker en leder som:
* Elsker utfordringer og har ambisjoner
* Viser engasjement og har utholdenhet utover normalen
* Er strukturert og resultatorientert
* Har økonomisk forståelse og evne til å identifisere mulig risiko
* Kommuniserer godt og forståelig
* Støtter og oppmuntrer

Å jobbe for Lefdal Elektromarked er artig, krevende og hektisk. Har du masse energi, er omgjengelig og er flink i jobben din, garanterer vi at du får både muligheter og utfordringer hos oss.

Lefdal-kulturen er noe vi som kler oss i rødt holder høyt og det aller meste vi gjør dreier seg om ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Klart vi skal ha det artig hver dag – det er også en del av jobben – men samtidig er ditt viktigste mål at kundene våre er hoppende glade og fornøyde med oss. Vi har drevet butikk siden 1936, så vi vet hva som skal til for å lykkes med dette. Dermed trenger ikke du nødvendigvis ha lang erfaring for å søke jobb: Hos oss kan du utdanne deg gjennom vårt eget opplæringsprogram. Vi kan også by deg på konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale, gunstige personalkjøpsordninger og gode forsikringsavtaler.

Synes du dette hørtes gøy ut? Da håper vi du vil søke på jobb hos oss!
Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester når vi ansetter nye mennesker.


Fylke:
Møre og Romsdal
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
20.08.2017
Tiltredelse:
01.10.2017
Arbeidssted:
Molde
Kontaktpersoner:
Berit Olsen Valderhaug
mob: +47 92649399
Hjemmeside:
http://www.lefdal.com